CONCURS!

UPDATE! Câştigătorul este Costin Alexoaie. Ideea lui va fi concretizată într-un alt concurs, ce va fi organizat în curând, pe blog!

Pentru că tocmai împlinirăm 6 luni de existenţă a acestui prea interesant, prea deosebit, prea…  (aţi prins ideea :) blog, m-am gândit să aniversăm împreună, cu un concurs! Primul de pe aici şi, evident, nu ultimul, dacă e să ne luăm după tema primei provocări pe care v-o voi dezvălui imediat!

Dar, mai întâi, premiul: un parfum bărbătesc Ungaro (75 ml), identic şi la fel cu cel din fotografie. Trimis direct prin poştă câştigătorului. Asta nu înseamnă defel că participanţii trebuie să fie doar bărbaţi. Din câte am auzit, multe doamne preferă unele “fragrance pour homme”. Sau, dacă nu, au şansa de a le face jumătăţilor lor un cadou.

Iar cea/cel care doreşte să intre în posesia premiului nu trebuie decât să-mi dea cea mai mişto idee pentru un concurs pe blog! EXACT! Cine-mi dă cea mai bună temă pentru viitoarele concursuri pe care vreau să le organizez pe raduherjeu.ro va fi declarat câştigător! Puneţi-vă imaginaţia şi originalitatea la muncă şi spuneţi-mi cam ce le-aş putea cere să facă, să spună, să gândească, celor care, pe viitor, vor dori să câştige premiile pe care le voi mai pune în joc.

Concursul durează până pe 25 septembrie! Dacă o să fie mai multe idei interesante, o să dau două premii!

Şi pentru a nu vă oferi ideile şi celor care s-ar putea inspira de aici, răspunsurile se dau prin intermediul comentariilor, dar acestea nu vor fi făcute publice! Doar cel câştigător va fi promovat, desigur, ca temă a unui nou concurs! Asiguraţi-vă că adresa de mail înscrisă la scrierea comentariului e corectă!

Se poate participa cu mai multe idei de persoană!  Într-un singur comentariu sau mai multe! :)

V-aş rămâne recunoscător dacă aţi sharui acest anunţ. Asta nu vă va diminua şansele de a câştiga! :) Dar mă va stimula pe mine să organizez mult mai des astfel de concursuri :)

***
Dacă vrei, poţi primi direct prin mail informaţii despre orice postare nouă de pe blog. Nu trebuie decât să te abonezi la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: concurs
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Cu gandul la aceasta provocare,am stat stramb si am judecat drept,am stat drept si am judecat stramb,mi-am golit mintea de toate preocuparile cotidiene si familiale,si iata rezultatul:nimic,zero,nul,nici o idee,nici un gand,nici o sclipire.Totul s-a rezumat la like si share,like si share,si iar si iar,simplu ca buna ziua,fara batai de cap,fara efort mental,accesibil chiar si pentru un tanc de trei ani.Am crezut ca sunt mai buna de atat,dar m-am inselat!Felicitari castigatorului,oricare v-a fi el,v-a merita din plin premiul,pentru ca un lucru e sigur:nasterea unei idei nu e floare la ureche!