3 minute de pauză

Gata! Lăsaţi pixurile jos… sau ce faceţi voi acolo, plictisitor dar aducător de pâine pe masă :) E timpul pentru o nouă pauză de 3 minute. E, poate de 5 :) Pe care ne-o oferă o trupă japoneză de dans, pe numele ei Enra. Combinând mişcarea cu muzica şi cu lumina, cele două performere reuşesc să creeze un moment cum nu cred c-aţi văzut prea des. O magie a gestului intitulată Pleiade. În limba japoneză, constelaţia se numeşte Subaru (da, da, de acolo vine şi numele maşinilor) şi este, în tradiţia niponă, locul de origine al strămoşilor.

Cele două dansatoare sunt Saya Watatani şi Maki Yokoyama. Muzica şi regia îi aparţin lui Nobuyuki Hanabusa. În timp ce jocurile de lumini au fost realizate de Seiya Ishii.

Dacă vreţi să vă prelungiţi pauza cu încă 3 minute :)

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: