Teoriile conspirației la români

Nasol trebuie să fie să fii o victimă a teoriilor conspirațiilor. Să trăiești permanent cu groaza că cineva, nu spui ține, persoană importantă, e preocupat zi și noapte să inventeze noi torturi psihice și fizice special pentru tine. Că grupuri oculte de oameni (sau reptilieni) își consumă neuronii, banii și timpul ca să te oblige pe tine, da, da, pe tine în mod special, să… ceva, orice. Orice, oricât de aberant ar părea, oricât de irațional și hilar ar fi, tu trebuie să faci. Pentru că… habar n-ai de ce fac ei asta, dar nu contează, de fapt.

Poate doar ca să se amuze. Din plăcerea diabolică de a te înrobi și de a te umili răspunzând comenzilor lor. Peste care domnește suverană teroarea frustrării neputinței tale, cel/cea care știi exact ce se-ntâmplă, vede dincolo de perdelele de fum și de strategiile de manipulare, dar ești impotent în fața puterii lor absolute. Și te distruge faptul că degeaba strigi, nu te aude nimeni, sau prea puțini se lasă convinși de adevărul pe care numai tu îl vezi în toată splendoarea sa.
Nu știu exact ce s-a-ntâmplat până acum câțiva ani, dar de atunci au vrut întâi să dea autism la copii prin vaccin. Apoi să teleghideze toată populația prin 5 G. Covidul a fost o invenție pentru a justifica reducerea populației globului la o mână de oameni. Tot prin vaccin, desigur. Masca avea antene prin ea, ca să știe oculta unde ești în fiecare moment. Apoi, pentru că nu le-a mers cu toți, au trecut la schimbarea sexului la copii. Mai întâi prin propaganda care să-i convingă pe aceștia că se simt fetițe în corpuri de băieți, sau viceversa. Apoi prin filmele care-ți prezintă homosexualitatea ca pe ceva normal. Au interzis folosirea cuvintelor ”mamă” și ”tată”, ca să spele copiii pe creier și să cadă mai ușor pradă campaniei de distrugere a umanității prin schimbările sexuale pe scară mondială care vor duce la infertilitate generalizată. Și, dacă nici așa nu merge, sunt gata să te oblige să mănânci viermi, gândaci și făină de greieri. care, se știe, printre alte efecte, îl au și pe cel al modificării ADN-ului.
Mai nou, ai aflat cum ei vor să te oblige să renunți la banii cash, ca să te poată controla prin card. Vor ști exact când ți-ai luat chiloți. Și astfel… mă rog, știi tu ce vor face cu această informație. Apoi, dacă nu ești cuminte și le devoalezi public manțocăriile, te pedepsesc și-ți blochează cardul, înfometându-te. Sau folosesc casele self service din supermarketuri ca să te împiedice să iei mai mult de un litru de ulei pe lună. Numai cei cuminți și ascultători se vor mai bucura de banii câștigați cu sudoarea frunții lor. Cei nealiniați, cei inteligenți, cei care nu se conformează, care nu se lasă colonizați și controlați, cei ca tine, desigur, vor fi pedepsiți crunt.
Și, în sfârșit, asta-i nouă, ai aflat, deși ei n-au vrut, dar tu ești deosebit, că vor să te oblige să trăiești în lagărele/ghetourile denumite pompos ”orașul celor 15 minute”. În care se vor întâmpla… vai, dar se sparie gândul de grozăviile la care vei fi supus/ă.
N-aș vrea, zău, să fiu în pielea și-n mintea ta. Da, mi-aș dori să fiu la fel de luminat ca tine, de clarvăzător, de posesor al adevărului și al adevărului din spatele adevărului, să am certitudinile tale și lumea să nu mai aibă niciun secret pentru mine.
Dar știu că sunt un om slab și nu aș supraviețui singurătății chinului cumplit de a fi tu.

Categorii: specimene şi mentalităţi, viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: