seară de film

Pentru azi unul dintre cel mai bune filme, aș putea spune de groază, dar e mai degrabă un thriller cu mult suspans. Deși câțiva spectatori s-ar putea chiar speria pe ici pe colo. De obicei, producțiile de acest gen nu se bucură de prezența în distribuție a vreunui actor din categoria A. Ei bine, pelicula o are ca protagonistă pe Nicole Kidman, ceea ce e încă o garanție că scenariul nu e unul tipic, iar realizarea depășește cu mult media categoriei. Pe scurt, o femeie care trăiește împreună cu cei doi copii ai săi este convinsă că întunecata casă în care locuiesc e bântuită. Angajarea unor servitori pentru a avea grijă de micuți și de gospodărie se dovedește a fi extrem de dificilă. Un film bine făcut, tensionat, chiar angoasant, cu câteva surprize.

The Others (2001)

8,5 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Gand la gand cu bucurie. Tocmai ce cautam un film interesant ieri pe IMDB si mi-a placut. Iar azi vad la tine acest review. Frumoasa coincidenta!