seară de film

Să vedem un film de 9 :) Şi a luat nota asta din două motive: e unul dintre cele mai reuşite filme despre prietenie şi e şi o comedie foarte bună. Pe scurt, unul dintre personaje e prea timid pentru a începe o relaţie, celălalt e prea instabil pentru a rămâne într-una. Vor reuşi împreună să-şi găsească partenere? Nu seamănă deloc între ei, vin din medii diferite şi privesc cu totul altfel viaţa. Cum vor reuşi să devină prieteni? Trecând prin multe peripeţii amuzante. Jean-Paul Rouve şi Gerard Depardieu se dovedesc a fi cum nu se poate mai potriviţi pentru rolurile principale.

Je préfère qu’on reste amis (2005)

9 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Intouchables(2011) – tot despre prietenie ( in alta maniera), o poveste emotionanta , profunda si totodata presarata cu umor. Un film ce merita vazut!