seară de film

O nebunie de film! Nu, nu, pe bune! Chiar un film nebun. Nu ştiu ce-a fost în capul scenaristului şi-al regizorului, dar au reuşit un fel de thriller amestecat cu mult umor, cu personaje mai mult decât pitoreşti. Rezultatul este ceva ce te face să exclami: îţi stă mintea-n loc. Dar nu e adevărat, pentru că mintea trebuie să funcţioneze bine, altfel nu poate gusta subtilităţile unei pelicule mai ieşite din comun. Nici nu ştiu cum să v-o descriu mai bine! Vă invit doar să-i vedeţi pe Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken într-o comedie psihopatică! :) Atenţie, conţine unele scene mai dure!

Seven Psychopaths (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. un film atat de prost incat ma uram ca m-am uitat la el cand s-a terminat. :)

  2. SPOILER alert:

   Da, e super filmul insa din pacate personajul interpretat de unul dintre actorii mei preferati … moare intr-o mod tare bizar…