seară de film

Când ai la îndemână doi actori precum Kate Winslet şi Leonardo Di Caprio, ar fi extrem de indicat să le oferi o partitură pe măsură! Mai ales dacă nu vrei ca toată lumea să se uite la filmul tău, gândindu-se la Titanic :) Ei bine, scenaristul şi regizoul peliculei de azi au reuşit! Au construit o poveste solidă, credibilă şi dureroasă, căreia cei doi protagonişti i-au dat viaţă foarte convingător. Au reuşit să redea cu măiestrie drama disoluţiei unei relaţii dintre doi oameni complet nemulţumiţi de vieţile lor, dar incapabili să lupte cu ei înşişi. Atenţie, nu e un film uşor de digerat, cu atmosfera lui apăsătoare şi cu personajele lui dezarticulate. Dar merită! :)

Revolutionary Road (2008)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Filmul este o ecranizare dupa romanul omonim semnat de Richard Yates, de fapt debutul literar al acestuia. Cartea a fost finalista la prestigiosul National Book Award.
   Imediat dupa aparitia cartii, regizorul John Frankenheimer (Candidatul manciurian) a incercat sa ecranizeze romanul, insa au fost ceva probleme…

  2. Am vazut acest film si m-a impresionat in mod deosebit. Kate Winslet nu e rea, dar Leonardo di Caprio si-a aratat din plin marele sau talent.