seară de film

Câteodată pare că suntem condamnaţi “să fim cine suntem”! Dar ştim întotdeauna cine suntem cu adevărat? Vă propun azi povestea a doi prieteni din copilărie. Au crescut împreună, au furat împreună, au făcut diferite servicii şefului mafiei locale, au băut şi s-au drogat împreună. Unul dintre ei vrea să schimbe asta. Va reuşi? Ce se va alege de prietenia lor? Dar de vieţile lor? Întrebări la care răspunde filmul pe care vi-l recomand azi şi în care strălucesc doi actori foarte buni: Mark Ruffalo şi Ethan Hawke.

What Doesn’t Kill You (2008)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Draga Radu

   Sunt un cinefil inrait si un curios ma cam uit la recomandrile care le faci, dar o sa-ti recomand si eu un film The best offer 2013 Un Geoffrey Rush de zile mari, sper sa-ti placa ….. vizionare placuta.

   1. Multumesc de recomandare. Filmul era pe lista scurta, pentru ca Tornatore este regizorul meu italian preferat :)