seară de film

Pentru azi o poveste adevărată, frumoasă, cu final fericit. Despre viaţa unei fetiţe autiste care, cu sprijinul nelimitat al mamei ei, reuşeşte nu numai să aibă o viaţă normală, dar să şi devină doctor în ştiinţe şi expertă în zootehnie.  Ceea ce a arătat multor părinţi că autismul nu e, neapărat, o condamnare. la izolare a copiilor lor, atinşi de această afecţiune, Un film cald şi optimism, care tratează delicatul subiect cu tact şi respect. Claire Danes face un rol excepţional, care i-ar fi adus, cu siguranţă, un Oscar, dacă pelicula n-ar fi fost una destinată doar televiziunii

Temple Grandin (2010)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Bine venita informatia.Nu stiam de film si ma bucur ca am aflat caci am in lista de FB mamici ai caror copii sunt autisti.O seara minunata!