gânduri de pe bicicletă – ziua a treia

Am lăsat pentru câteva ore treburile obştii pe mâna aleşilor ei. Prea e frumos afară :) Dar gândurile n-au vrut să renunţe de tot la circul care nu se mai termină…

– A căzut guvernu’ la români, evident în stil mioritic. A aflat şi Darwin. Ia uitaţi-vă la faţa lui (click pe poză pentru mărire)

– Cu şaorma într-o mână şi cu sucul bio în cealaltă. Ce-mi plac ăştia care au grijă de sănătatea lor!
– Doi copii mănâncă nişte floricele albastre şi mama strigă disperată la ei. Îmi vine să-i spun să-i lase în pace. Poate aşa multe din lucrurile pe care le vor scoate pe gură de-a lungul vieţii vor mirosi frumos.
– Un căţel mai vagabond mă roagă să-i spun Irinei Loghin că a aşteptat-o şi azi să-i aducă mâncare. Dar că, nevăzând televiziunile pe acolo, s-a gândit el că artista are ceva mai bun de făcut.
– Au dispărut din parc toate toaletele ecologice. A fost chiar aşa mare nevoie de ele la Parlament?

Categorii: pe bicicletă
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: