dar bani sunt?

E de bine! E de foarte bine, ar putea spune unii! De ceva vreme, toate cresc. După o lungă perioadă în care scădeau în fiecare zi, acum se măresc. Au crescut salariile bugetarilor şi o să mai prindă niţică putere în decembrie. De fapt s-au reîntregit, dar ca în bancul cu rabinul, casa pare mai mare acum!

Şi pensiile au crescut. În realitate, nici ele nu s-au mărit, ci au recuperat diferenţa “furată” de stat. De la 1 octombrie revin la 85% şi indemnizaţiile pentru concediul de maternitate. Adicătelea cresc şi ele. Şi euro cam creşte, probabil pentru că n-a aflat încă de eşecul loviturii de stat. S-a dat drumul la angajări în unele sectoare bugetare şi se anunţă şi o majorare a salariului minim pe economie.. Pe scurt, vremuri bunicele, gestionate de un guvern al unei alianţe stânga-dreapta. Ceea ce, teoretic, ar presupune păstrarea unei direcţii drepte, nu-i aşa?

Dar, acum serios, bani… bani sunt?

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Cred ca sunt. Cel putin asa spun “ei”. Nu se mai fac terenuri de sport in panta si bazine de inot si sate de pesionari, adica investitii inutile din bani publici, in aceste cazuri furtul depasea orice imaginatie [ bazinul sau patinoarul de la Brasov a costat dublu fata de cel de Debrecen -Ungaria (identic)]