cum au ajuns oamenii pe blog în iulie :)

A mai trecut o lună din viaţa mea de blogger, care se dovedeşte uşor mai dificilă decât îmi imaginam. Sigur, asta pentru mine, care n-am talentul de a scrie despre orice, asta traducându-se în limbaj popular, deci scuzabil: să fac din rahat bici! :) Aşadar, e timpul pentru un nou bilanţ. Nu ştiu cui foloseşte, poate doar mie, ca să-mi dea imbold să merg mai departe. După cum spunea şi Simona Tache pe undeva, doar fraierii îşi declară traficul real. Probabil cei care nu şi-au făcut blog pentru pişcoturi :)

Anul trecut, iulie a fost cea mai bogată lună în vizitatori. Dar, m-am gândit eu, o fi fost din cauza referendumului :) Ei bine, anul acesta, iulie se autodepăşeşte şi reuşeşte recordul de audienţă, trecând peste pragul de 18.000 de vizitatori unici. Mai exact, 18.547, faţă de 13.621, anul trecut pe vremea aceasta.  Ei au citit, în total, 69.465 de pagini.

Din păcate (sau din fericire :), google nu-i mai trimite pe blogul meu pe toţi căutătorii de pe net. Fie ei nu mai au curiozităţi haioase, fie s-a lămurit şi goagălul că sunt om serios :)) Iată, totuşi, câteva preocupări existenţiale ale unora dintre vizitatorii mei:

– 10 motive sa nu te mai uiti la talk-show-urile antena 3, rtv, realitatea si b1
– am omorat un om psihologic
– caine cu ochi de om
– ce trebuie sa se schimbe la 12 ani?
– cum e cand esti ars pe rug
– cum sa pari beata?
– cum se face sexul obisnuit
– suntem dati sau da-ti?

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Imi imaginez cum se asteapta cautatorul de experiente de ars pe rug sa gaseasca info despre asta. Adica dupa ce ai fost ars pe rug, vii repede si scrii pe blog despre cum a fost? Chiar, daca ai fst ars pe rug mai scapi?