cum au ajuns oamenii pe blog în august :)

A mai trecut o lună. Mult prea repede. Deja vine toamna şi ne apropiem de Anul Nou. August n-a fost prea plin de evenimente. Deh, oamenii la mare, pe litoralul nostru splendid şi ieftin. Puţin tam-tam cu moartea unui rom, altul cu înţepăturile dintre preşedinte şi premier… nimic important. Dar vine septembrie şi sunt convins că se vor înmulţi temele de discuţie. Deşi, sincer să fiu, găsesc din ce în ce mai rar subiecte care să justifice păreri argumentate şi logice… De fapt, cred că sunt din ce în ce mai puţini oameni interesaţi de astfel de abordări.

Deşi, dacă e să te iei după creşterea “audienţei” acestui blog… ai putea crede contrariul :) Pentru că, în august, i-au călcat pragul 17.830 de vizitatori unici. Şi, în medie, niciunul n-a plecat până n-a citit cel puţin 3 postări. Ceea ce e o îmbunătăţire faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Atunci m-au vizitat “doar” :) 8.955 de oameni.

Dar sunt niţel supărat, să ştiţi. La început, oamenii ajungeau la mine pe blog după ce căutau tot felul de chestii amuzante, unele chiar caraghioase. Acum, google-ul a decis să îi trimită aici pe unii care au tot felul de probleme existenţiale. Eu nu sunt psiholog, fraţilor! :)

– cat usturoi se pune la hectare
– ce nu e om dar vorbeste
– ce inseamna cand ii spui ca are cratima
– cel mai om cu tupeu
– cum arata un om care curge sangele din el
– cum hranesti catei cu buline
– cum poti dovedi ca nu ai purici in casa
– este sau nu normal sa ne dezbracam in fata sotilor
– nu suport sa beau lichide
– доктора с татуировкой

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: